Wednesday, January 22, 2014

week 1 Granny Squares.

Het heel lang geduurd, maar ik ben er weer.
Er is ook zoveel gebeurd dat ik weinig tot geen tijd had om dit bij te houden.
2014 is het jaar van de nieuwe kansen en we gaan ze benutten.

Het scrappen heb ik wat aan de kant gezet, maar ook daar ga ik weer tijd voor maken.
Op de moment dat de jongens fijn aan het spelen zijn kan ik mijn haakwerk even oppakken.
Ja echt waar leve You tube en garnstudio en deze dame heeft leren haken en breien. Okay en een beetje hulp van vriendinnen.
het is eerste project was de minion muts van K en A wilde graag een muts van Angry birds. Aan deze moet ik nog de laatste hand leggen.

Ondertussen een omslagdoek voor mij zelf. Waar ik nog 1 bolletje wol in wil doen. Dan is deze ook af. Hij is al wel ingenomen door K. Maar dat geeft niet. Het idee komt van garnstudio en ik vind het geweldig. :-)

In de kerstvakantie kwam ik de Granny Squares tegen en elke keer had ik nee niet doen eerst alle projecten afmaken en dan dat. Maar mijn polsen vinden het breien niet heel fijn. Misschien moet iemand mij meer vertellen wat ik verkeerd doe. Heb ik de stoute schoenen aangedaan en heb katoen gekocht voor een paarse getinte granny deken. A gelijk die vind ik mooi, mag ik hem hebben. Heerlijk hé, voor je het weet ben je alles kwijt. Dit zijn de kleine en medium squares. De large square heeft een foutje eerst deze herstellen en dan maak ik er een foto van.

Ik hou je op de hoogte

No comments: